събота, 27 ноември 2010 г.

Шоуто на Бербатов


Двубоят на Манчестър Юнайтед с Блекбърн от 15-ия кръг на Висшата лига на Англия спокойно може да бъде наречен Шоуто на Бербатов! Българският нападател реализира пет гола за успеха на своя отбор със 7:1. Бербо прекъсна 13-часова голова суша, а "червените дяволи" оглавиха класирането.

Митко откри резултата във втората минута след подаване на Рууни. Гордостта на България оформи класическото 3:0 в 27-ата минута. Бранителят на Блекбърн Паскал Шимбонда се опита да върне към вратаря си, но без да погледне и подари топката на нашия нападател, който напредна няколко метра и с премерен диагонален шут преодоля Робинсън.

Хеттрикът на Бербо стана факт две минути след почивката. Деветката овладя топката в половината на своя отбор и даде съвършено точен пас на Нани. Португалецът върна жеста на Митко и той наказа Робинсън за трети път. В 62-ата минута удар на Парк беше блокиран от Самба, но топката попадна на пътя на Бербатов и това беше неговото четвърто попадение за срещата. Незабравимата вечер за българската звезда получи своя нов блясък в 70-ата минута. Андерсон намери Митко, който първоначално се опита да подаде, но Нелсен успя да блокира паса. Топката се върна в Бербатов, който от много малък ъгъл майсторски насочи топката в мрежата - 7:0 за Юнайтед.

Манчестър Юнайтед - Блекбърн 7:1 (3:0)

1:0 БЕРБАТОВ (2 мин)
2:0 Парк (23)
3:0 БЕРБАТОВ (27)
4:0 БЕРБАТОВ (47)
5:0 Нани (48)
6:0 БЕРБАТОВ (62)
7:0 БЕРБАТОВ (70)
7:1 Самба (83)

Няма коментари:

Публикуване на коментар