понеделник, 29 ноември 2010 г.

Интер готви оферта за Касано


Шампионът на Италия Интер се готви да предложи оферта на звездата на Сампдория Антонио Касано да го привлече в редиците си до 2013 г със заплата 4 милиона евро на година, твърди "Ла Република". 28-годишният нападател вече не е желан в Самп, след като влезе в разправия с клубния президент Рикардо Гароне, отказвайки да посети церемония по награждаване. В последствие Касано се извини, но Гароне е твърд в намерението си да прекрати договора на бившия италианския национал.

Случаят ще бъде отнесен до арбитражния съд на 3 декември и само след излизане на решение може да се пристъпи към преговори с родения в Бари талант. Самият футболист наскоро разкри, че иска да остане близо до Генуа заради съпругата си.

Президентът на Интер Масимо Морати е изкушен да предложи на бившия стрелец на Реал (Мадрид) договор до 2013 г и заплата от 4 милиона евро на година. Касано се опитва да се върне в националния отбор на Италия и шанс за изява в голям клуб е привлекателна възможност да осъществи целта си.

През този сезон Горан Пандев, Диего Милито и Уесли Снайдер изпитват затруднения и в Интер искат ново лице в градивен план, което да замести продадения през лятото Марио Балотели. В седемте си мача през сезона Касано има четири попадения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар