понеделник, 24 януари 2011 г.

Звезда на Рен избира между марсилския и лионския Олимпик


Високо цененият млад халф на Рен Ян М`Вила даде да се разбере, че не е готов да рискува с трансфер зад граница, за да седне на нечия резервна скамейка, като предпочита да облече екипа на марсилския или лионския Олимпик. Няколко топ отбора изявяват интерес към динамичния и универсален плеймейкър, който вече има няколко мача за националния отбор на Франция при ръководството на Лоран Блан. 20-годишният талант е в полезрението на Реал (Мадрид), а през миналата седмица се появи информация, че Байерн (Мюнхен) вади 20 милиона евро за него.

"Не искам да ходя в чужбина, за да бъда резерва. Ще бъде загуба на време, въпреки че финансово ще е страхотно. Не искам да има толкова борба и да се превърна в провал. Разбира се, че има отбори от Франция, които се интересуват, като Олимпик (Марсилия) и Олимпик (Лион), които могат да бъдат трамплин за мен към други клубове", заяви М`Вила.

Тъмнокожият халф е футболист на Рен от 14-годишна възраст. Дебютира в мъжкия отбор на "червено-черните" в края на миналия сезон и оттогава се установи като ключова фигура.

Няма коментари:

Публикуване на коментар