петък, 6 февруари 2015 г.

Ампутация остави от татуировка само надписа "Никога няма да ходиш"

 
Някои житейски истории завършват трагично, някои щастливо, а някои са просто... необясними. Случаят с 32-годишния Анди Грант е драстичен пример, защото съдбата се отнесла сурово с него. По-точно с неговата татуировка на култовия за привържениците на Ливърпул стих: "Никога няма да ходиш сам" (You'll Never Walk Alone).

Странната случка с Грант се случва преди шест години, когато настъпва мина по време на служба в Афганистан и се наложило докторите да му ампутират десния крак до коляното. От татуировката останало само "Никога няма да ходиш".

За да не бъде всичко така черно се погрижил самият Грант, който не е от тези, които се оплакват. Междувремнно той станал успешен спортист с увреждания, а и сам често се шегува с трагикомичната татуировка.

"Трябва да гледаш на това от ведрата страна. Ирония е, че казва, че никога няма да ходя. А аз тичам 10 км за 40 минути. Да, татуировката е странна. И аз сам често й се смея. Поне има какво да разказвам на хората", заявява Грант.

Шапки долу за Грант. Това е правилният подход към живота. И не е край. Неговите следващи цели са да преплава Атлантическия океан за благотворителни организации, но и да се пребори за място в британския параолимпийски отбор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар