неделя, 15 ноември 2015 г.

Стюардеса плаче в полета на Цървена звезда, треньорът и отбора я зарадваха

Завръщането на Цървена звезда от България беше важен момент за стюардесата Татяна Аксентиевич за която това беше последен полет след 30 години в тази професия.
Capture
Прибирането на делегацията на Цървена звезда от гостуването в България ще остави силен спомен за една особа в самолета.

Когато самолетът се намира на височина 10 400 м, от кабината се появи пилотът Стева Игнятович.

Той покрай обичайната информация за полета съобщава и информация, която поражда емоции в самолета, та чак и сълзи.

Стюардесата Татяна Аксентиевич е на своя последен полет и прибирането от Варна в Белград с делегацията на Цървена звезда слага край на нейната 30-годишна кариера.

Това предизвиква големи аплодисменти в самолета, а изненаданата стюардеса не успя да скрие сълзите си.
Tatjana-Aksentijevic-670x502Капитанът в тандем с нея пълни 30 години и му е много трудно, че остава без стандартен член на екипажа.

Той излиза от пилотската кабина и вика Таня да дойде при него. Тогава треньорът на Звезда Миодраг Божович още веднъж показва какъв кавалер е. В безмитния магазин във Варна е купил женски парфюм и когато чува капитанът да говори, го подарява на стюардесата, която след 30 години доброволно завършва кариерата си.

В разговор за Телеграф (сръбския - б.а.) Татяна Аксентиевич изтъква, че още е под напрежение. Не е очаквала такава изненада и благодари на всички за подаръка, аплодисментите и хубави пожелания за новия живот.

- След 30 години кариера беше време да кажа край. Имам още 4 години до пълната пенсия, ще изчакам и този период. Освен кариерата на стюардеса, успях да завърша Академия и 5 години се занимавах и с актьорство. Имам изпълнен живот, три деца и гледам на това като още едно предизвикателство.

- Цялото ми семейство е "червено-бяло" и навсякъде е облепено с лепенки на Звезда, така че е символика, че последният ми полет беше с Цървена звезда, ЦЗНБГД - завършва Татяна Аксентиевич.

Цървена звезда загуби приятелския мач срещу шампиона на България Лудогорец в Разград с 1:3, като игра без националните си състезатели. Отборът е убедителен лидер в сръбската Супер лига с 16 т преднина пред втория и без поражение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар