петък, 20 ноември 2015 г.

В Партизан назрява бунт за неизплатени заплати

Президентът на Партизан Зоран Попович неотдавна обяви, че дълговете към най-добрият играч на "черно-белите", Андрия Живкович, са изплатени напълно.
FOTO: STARSPORT
Според вестник "Спорт" това не е краят на проблемите за "Парния валяк". Историята около задълженията към Андрия Живкович е само върха на айсберга.

Под опасния връх се крие проблем с размерите на Антарктика, готов да ескалира всеки момент.

В Хумско се спрягат за съдебни дела на играчи към които клубът още не се е издължил, а в този списък има много повече имена от един Андрия Живкович.

Управниците на "черно-белите" имат срок до 30 ноември да намерят пари, за да решат по-лоши проблеми.

Ако ръководството на Хумско не намери ресурси, които са договорени по препрограмиране на дълговете, играчите ще заведат дело и през съда ще търсят парите си, както и възможност да напуснат клуба, твърди вестникът.

Разбира се, съществува възможност и за ново препрограмиране на дълговете, ако играчите са съгласни на нова уговорка с ръководството. Трудно е да се очаква нещо подобно.

Играчите полека губят търпение, защото Партизан от юли инкасира 9 милиона евро, най-вече от добрите резултати на международната сцена и участието в Лига Европа.

"Спорт" съобщава, че бившият капитан Милан Лола Смилянич е изпратил до клуба предизвестие за съдебно дело, тъй като заради дълг от 108 000 евро никой не му вдига телефона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар