понеделник, 23 ноември 2015 г.

Запалянко припадна като видя контузия на футболист, отведоха ги в болница

Инциденти и контузии на футболисти в два мача от Ябланичката окръжна лига в Сърбия.

Футболист на Плантажа от Долно Стопаня получи фрактура на крака на две места при домакинството в мача срещу Бърза в 16-ата минута, след като се хлъзна в борба за топката и се сблъска с противников играч.

Според един от местните интернет портали, запалянко, ужасен от гледката на случилото се, паднал в несвяст и заедно с контузения играч е качен на линейката и са отведени в болница.

- Стеванович е опериран в лесковачката Обща болница. В момента се усеща добре и го чака дълго възстановяване. Целият клуб е с него и има нашата поддръжка - заяви Златко Миликович, и.д. президент на ФК Плантажа.

Буря имаше и на мача Чекмин и Млади Борца, където се случи невероятен инцидент.

Един 70-годишен симпатизант на домакинския отбор, с чадъра си ударил по главата капитана на гостите Милош Павлович Кубура, който се подготвял да изпълни ъглов удар.

След удара паднал и не успял да продължи мача, а полицията бързо арестувала хулигана.

- Кубура е синоним за честност и коректна игра. Никога не е предизвиквал нито един инцидент. Какво е накарало човека от публиката да го нападне, не знам, но е сигурно, че клубът ще заведе дело срещу него, сподели президентът на Млади Борца Мирослав Стоянович Вайса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар