понеделник, 18 юли 2016 г.

Партизан би шута на Бандаловски

 http://cdn.tf.rs/2016/04/23/FK-Partizan-FK-Cukaricki-Foto-Marko-Todorovic30-620x350.jpg
Иван Бандаловски завършва по безславен начин епизода от кариерата си в Партизан. Българският футболист е изваден от състава след последните събития, а клубът обяснява неговия непрофесионализъм.

В края на сезона десният бек искаше да смени средата, а клубът не искаше да му прави проблем. Напротив, поставена е символична цена, защото през зимата удължи договора си.

Поведението му в първия мач срещу Заглембе "преля чашата", твърди спортният директор на клуба Ивица Илиев. Бандаловски отказал нареждането на кондиционния треньор да загрява, за да се подготви да влезе в игра от пейката.

- На сбора му беше казано, че е професионалист с важащ договор и да се държи така докато не се намери клуб, който би го взел. Наистина никой не е искал да му прави проблеми, но неговото отношение към работата и поведението му не бяха на нивото на Партизан, разваляше цялата група и просто бяхме длъжни да направим радикален ход. Иван практически сам се елиминира от конкуренцията в състава - заяви Илиев пред "Спорт".

Бандаловски има договор с "черно-белите" до 2017 г, но в началото на този сезон изгуби мястото си на стандартната си позиция десен бек. На това място срещу Заглембе игра Мирослав Вуличевич.

Българинът е в Хумско от януари 2015 г, като изигра 47 мача и постигна един гол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар