понеделник, 25 юли 2016 г.

Българската полиция пази границата за идването на Делиjе, напомня се Балканската война

 foto: Espreso
Печатните медии в България обширно разглеждат дуела между Лудогорец и Цървена звезда, пишат в западната съседка.

Българските спортни медии в своите печатни издания заделят доста внимание на първия дуел от третия кръг квалификации за Шампионската лига между Лудогорец и Цървена звезда в Разград.

На началната страница на едно издание пише, че българският шампион е готов за "балканска война", а на втората може да се прочете, че "червено-белите" ги е страх от изхвърляне от турнира заради поведението на Делиjе на мача с Валета на "Маракана".

 
Бившият футболист на Литекс Небойша Йеленкович твърди, че първенецът на Сърбия има доста слабости в защита и това е шанс за домакинския отбор.

Българите са недоволни от съдията Мартин Стромбергсон за когото се споменава, че е съдил против техния национален отбор в мача с Малта.

Полицейски сили са разположени по границата заради страх от привържениците от Сърбия.

Лудогорец има две дилеми - не се знае на позицията десен бек дали ще играе Сисиньо или Минев, а за нападател се конкурират Кафу и румънецът Кешеру.

Споменава се, че Лудогорец ще спечели 80 000 евро от продажба на билети и Миодраг Гроф Божович размисля да остави Луис Ибаньес на пейката. Споменава се, че може да играе Давид Бабунски.

 
Също така се цитира и изявление на Пабло Муче, който сравни Делиjе с привържениците на Бока Хуниорс.


Няма коментари:

Публикуване на коментар