понеделник, 31 октомври 2016 г.

Заплахи, ухапване и вадене на пистолет на съдиите

 http://cdn.tf.rs/2015/02/28/Huligan-manijak-pistolj-oruzje-pucnjava-maska-3-485x274.jpg
Футболният мач от Войводжанската лига, група юг, между Хайдук Чуруг и Сремац от Войка премина в сянката на тежък инцидент под режисурата на три особи, които с пистолети, на полувремето, заплашвали съдийската тройка.

Този немил случай се разиграл на почивката, и не е единствен, защото неприятности преживели и гостуващите футболисти, конкретно Неманя Антунов, когото играчът на домакинския отбор Милош Раданович, в стил Луис Суарес, ухапал по врата, съобщава "Спортски журнал".

И това не е всичко.

За това колко е било напрегнато в неделя в Чуруг свидетелства и информацията, че мачът е продължил чак когато се появил полицейски патрул, който е алармиран да осигури охрана на мач "с висок риск".

Дотогава е имало всичко.

- Щом дойдох на стадиона ме чакаха няколко късоподстригани момчета, които ми казаха, че ако победим, няма да изляза жив - разказва Живко Чурчин, представител на Сремац, случка предхождаща инцидентите.

- Съобщих за инцидента на делегата, а той ми каза, че и него са го дочакали със заплаха, мислейки го за мен. На полувремето, при влизането в сградата, ме удари Милош Раданович, "осмицата" на Хайдук. Заплашва семейството ми. Също така, непознато лице на полувремето дойде до прозореца на стаята със съдиите и насочи пистолет към тях. Чух, че тримата са арестувани, а мачът продължи след 25 минути, защото съдиите не искаха да излизат на терена, докато не дойде патрул на специалните сили на полицията от Нови Сад. Накрая, Милош Раданович ухапа по врата нашия Неманя Антунов, който ще си извади медицинско заради инцидента -  на един дъх описа събитията Чурчин.

Всичко изречено от страна на представителя на Сремац, е вписано и от делегатът на мача, така че домакинският отбор го очакват тежки наказания заради срамното поведение и организация на мача.

Иначе мачът е завършил при резултат 2:2.

Няма коментари:

Публикуване на коментар