вторник, 15 ноември 2016 г.

Турски отбор наказан заради победа с 20:0

 http://www.orduhayatgazetesi.com/wp-content/uploads/2015/04/Play-Off-Ulubey-Belediyespor.jpg
Аматьорски клуб в Турция няма да получи бонусите си за мач, след като беше обвинен за унижаване на противника си в много едностранен мач.

Турският клуб Улубей Беледиеспор помисли, че е свършил добра работа когато победи съперника Карабукспор с 20:0, но остана разочарован въпреки убедителността си.

Алихан Акиол вкара пет гола, докато Улубей разби аматьорските си съперници, очаквайки да получи добър бонус за представянето си пред вратата.

Президентът на клуба не беше впечатлен как Улубей унизи Карабукспор и след мача разкри, че няма да изплати възнагражденията на играчите си.

"Нашите играчи не показаха уважение към противника. Така че ще ги накажа и няма да им дам бонусите", заяви Иса Туркчан след мача.

Улубей се наслаждава на перфектен старт на сезона, печелейки три от три мача, след успех с 5:0 над Корганспор и трудна победа у дома с 3:2 над Турнасуюспор, както и унижението над Карабукспор с 20:0.

Отборът от Черно море в момента е на върха в Орду Първа Дивизия Група А благодарение на фантастичната си голова разлика, която е впечатляващите +26 след само три мача.

Предстои да се изправи срещу конкурента за титлата Алтънорду Беледиеспор, който още не е допуснал гол през този сезон и е амбициран за реванш заради загубата с 1:3 във финала на плейофите през миналия сезон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар