събота, 5 ноември 2016 г.

Комедия в Босна и Херцеговина: Пръскачките на терена се включиха по време на мач

komedija_prskalice_siroki_brijeg_zeljeznicar_prtscr В последния мач от 14-ия кръг на Премиер лигата на Босна и Херцеговина между Широки бриег и Железничар имаше запомнящи се моменти.

Мачът, който като игра не предложи много вълнения и в който падна само един гол, приключи при резултат 1:0 в полза на домакинът Широки бриег. Все пак, нито головете, нито играта на двата състава ще е онова по което ще си спомнят зрителите този мач, а по някои гафове, които се случиха по време на играта.

Първият гаф беше с таблото на четвъртия съдия с което сигнализира смените. На това табло на което трябва да се изписват номерата на играчи, които влизат в игра или излизат от нея се появяваха чудни фигури, от които беше трудно или невъзможно да се заключи кой напуска, а кой влиза на терена.

Все пак, това не е всичко на което привържениците и зрителите можеха да се смеят в Широки бриег. В 75-ата минута на мача по време на една атака на домакинския отбор пред наказателното поле на Железничар се включиха пръскачките на терена.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар