вторник, 22 ноември 2016 г.

Привърженици на Юнайтед се скрили в тоалетната на стадиона, за да гледат дербито с Арсенал

 http://cdn.tf.rs/2016/05/15/Manchetser-Junajted-2-620x350.jpg
Билетите за най-добрите клубове във Висшата лига или са много скъпи или са разпродадени, така че много привърженици често остават без входни талони, които за тях са пропуск към райско място: трибуните на стадиона на обичания клуб.

Двама привърженици на Манчестър Юнайтед се намерили точно в такава позиция: поради някоя от горепосочените причини не успели по нормален начин да си набавят билети за дербито срещу Арсенал, но това че нямали пропуски, не значи и че са се отказали от идеята да влязат на стадиона. Напротив...

На тези двама момъка тогава им дошло на ум наглед чудесно решение. Ще платят за обиколка на стадиона, а тогава в някакъв момент ще се отделят от групата и ще потърсят място където да пренощуват до следващия ден, когато бил мачът, съобщава Би Би Си.

И всичко вървяло както го замислили. Докато с група посетители обикаляли "Олд Трафорд", в един момент се "изгубили", а никой не забелязал, а тогава тръгнали да търсят място където, според тях, незабелязано ще пренощуват.

Решението е взето: ще дочакат мача в тоалетната!

Дали са спали или са дочакали утрото будни, не е известно. Във всеки случай, на следващия ден, няколко часа преди началото на мача, преживели неприятна изненада, която не пресметнали - специалните сили на полицията, които подсилени с кучета, извършвали рутинен контрол над целия стадион.

Разбира се, щом надушили "взломаджиите" ги арестували.

Когато им обяснили своята идея и е потвърдено, че не са терористи, са пуснати на свобода, което накрая не им било голяма утеха...

Няма коментари:

Публикуване на коментар