четвъртък, 7 септември 2017 г.

В Чили се вдигат на протест срещу гаджето на Санчес, защото го правела дебел и мързелив

A Facebook page has been created to campaign against Alexis Sanchez’s girlfriend and it’s proving popular
Привържениците в Чили се подготвят за невероятен протест в опит да накарат звездата на националния си отбор Алексис Санчес да зареже гаджето си, защото тя го прави "дебел и мързелив".

Ядосаните запалянковци искат футболистът на Арсенал да се върне към най-добрата си форма след загубата с 0:1 от Боливия в квалификация за Световното първенство.

9000 души са проявили интерес да участват в марш на 5 октомври, вярвайки че това ще помогне на Чили да се класира на Мондиала в Русия.

Вместо да винят 28-годишния нападател за представянето му с националния екип, запалянковците вярват, че вината е на неговата приятелка Майте Родригес.

И заради това те са се заели да действат, създавайки събитие във Фейсбук в което призовават за протестен марш срещу тяхната връзка.

Страницата в социалната мрежа се казва "Марш Алексис да приключи с Майте и да се върне на нивото си и да се класираме за Световното първенство през 2018 г в Русия."
Alexis Sanchez has been told to dump his girlfriend Mayte Rodriguez
Маршът трябва да се проведе в близост до националния стадион. Санчес се среща с актрисата от тази година, но изглежда съотборниците му в националния не одобряват връзката. Тяхното виждане беше подсилено от изказването на бившия треньор на младежкия национален отбор на Чили Хосе Сулантай, който критикува Санчес, че е "по-дебел от нормалното".

"Няма го, напълно не е във физическа форма. Без неговата искра никога не затрудни парагвайската защита. Не направи нито едно диагонално бягане, беше нещо различно. Не беше Алексис", сподели наставникът.

Наскоро самият играч възропта в Инстаграм срещу критиките.

"Уморяваш се да бъдеш критикуван с причина и без причина, уморяваш се от тези, които искат да изгубиш, уморяваш се да си казваш: "Ще стана отново", след като си плакал от загубата. Уморяваш се да казваш на света и хората, които са с теб, че всичко е наред. И най-лошото е, че никой не разбира как те кара това да се чувстваш. Аз нося №7 на Чили на гърба ми и това е голяма отговорност. Заради това ми е тъжно, че журналисти и лоши хора критикуват без да знаят.", написа Алексис в своя профил след поражението от Боливия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар