понеделник, 16 октомври 2017 г.

Деян Савичевич стана актьор

dejan savićević
Деян Савичевич е снимал няколко сцени за черногорски сериал, съобщава списание "Глория".

Дейо за пръв път се пробва в актьорските води, участвайки във втория сезон на черногорския сериал "Дойч кафе", а от продукцията смятат, че се е показал отлично!

"Изключителна чест ми е, че Деян Савичевич прие да бъде гостуваща звезда. Още веднъж показа, че е голям човек и професионалист, въпреки редицата ангажименти, които имаше през уикенда като президент на Футболния съюз на Черна гора, удържа на обещанието си и беше член на нашия екип", сподели продуцентът и актьор Душан Ковачевич.

"Пита ме за съвет как най-добре да влезе в героя, който играе, казах му, че трябва да помисли за този човек, за неговата психология, и после да влезе в кадър и нормално да изговори репликите. Много се забавлявахме, но учи текста като истински професионалист. Пита може ли да вметне и нещо свое, което беше повече от желателно", допълни той.

Продукцията държи в тайна детайлите на ролята на Савичевич във втория сезон на първия черногорски ситком. "Дойч кафе" разказва историята на трима най-добри приятели, които отварят локал, който представя Черна гора в умален размер с характерния хумор на всички краища.

Няма коментари:

Публикуване на коментар