сряда, 22 ноември 2017 г.

На полувремето в Севиля: Момчета, аз имам рак

Getty images
Отборът на Севиля по впечатляващ начин избегна загуба от Ливърпул в Шампионската лига, с гол в последните секунди на мача.

Андалусийците след само половин час игра губеха с 0:3 от гостите от Англия, но Гуидо Писаро в третата минута на съдийското продължение успя да завърши чудесното второ полувреме за делириум на претъпкания "Рамон Санчес Писхуан".

Все пак, онова което задвижило Севиля на полувремето няма никаква връзка с футбола, и е по-важно от какъвто и да е мач, тъй като треньорът на домакините Едуардо Берисо в паузата съобщил на своите играчи, че има рак на простата.

Писаро веднага след постигнатия гол изтичал към пейката в прегръдката на своя треньор, което не е нищо чудно, същото направиха и неговите съотборници, за да получи цялата история накрая тотално друго значение.

Очаква се управниците на клуба през днешния ден да излязат с официална информация, докато Гийом Балаг, един от най-добрите испански футболни новинари, отправи думи на подкрепа към Берисо.

"Едуардо Берисо, треньор на Севиля, боледува от рак на простата. Неговият най-голям мач започва сега", написа Гийом в туитър.

 За щастие болестта е открита в ранна фаза и, според първите прогнози, очаква се Едуардо да се оправи напълно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар