сряда, 22 ноември 2017 г.

Вкарал два гола и напуснал терена, за да присъства на раждането на сина си

Ryan Colclough, still wearing his full kit, looks down at his newborn son shortly after the birth
Като професионален футболист има малко по-хубави чувства от това да вкараш и да помогнеш на отбора си да победи... но Райън Колклъф откри едно от тях.

След като се разписал и то неведнъж, а два пъти при победата на Латикс над Донкастър, той бил сменен, за да стигне навреме до болницата за раждането на сина си.

Все още в екип, снимка беше споделена в социалните мрежи от президента на Уигън Дейвид Шарп, с Колклъф гледащ любящо новороденото си дете.

Снимката изпрати туитър в делириум, а един потребител коментирал: "Чудех се защо побягна в тунела и беше сменен. Чудесна история!"

Колклъф бил титуляр за Уигън в мача от Лига Едно, вкарал втория и третия гол за отбора си срещу Донкастър на стадион DW, преди да бъде сменен три минути по-късно.

"На полувремето получихме съобщение, че водите на жена му са изтекли и тя ще роди второто им дете. Веднага след като вкара втория гол излезе от терена, главата му беше другаде", обясни ситуацията помощник мениджърът Лиъм Ричардсън.

"Всички сме хора, всички сме индивидуалности - някои от играчите нямаше да си тръгнат, все още щяха да са в съблекалнята. Други искат да излязат веднага и да подкрепят своя партньор, а вие уважавате всеки индивидуално с неговото желание какво да прави".
The Wigan winger later took to Twitter to share the news, and was understandably delighted
Колклъф по-късно написа в своя туитър: "Какъв чудесен резултат и отборно усилие от всички момчета. Щастлив съм да отбележа раждането на втория ми син с два гола и с него победата е хеттрик за мен! Оценявам съобщенията!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар