събота, 23 декември 2017 г.

Играчът е наемник по природа, дете на порока, а това няма никаква връзка със страстта към клуба

Може на някого Беневенто да е симпатичен, защото след 17 кръга има само едно реми и 16 загуби, но на привържениците на популярните като "Вещици" нищо не им е смешно, нито интересно.

Затова запалянковците на този клуб са издали съобщение насочено към своите играчи преди мача срещу Дженоа днес от 16 часа.

"Тези малки девойки често са погубени от своя живот извън терена, а ние привържениците сме готови да протестираме срещу тях. Приканваме запалянковците: недейте да спирате играчите на улиците, не им давайте внимание което не заслужават и не им искайте фотографии заради които ще съжалявате".

Тук обръщението на привържениците не свършва.
"Играчът е наемник по природа, дете на порока, а това няма никаква връзка със страстта или екипа, който подкрепяме. Никога не пей на индивидуалист, всичко трябва да е в служба на екипа. Молим клуба да играе мачовете с младежите, защото да гледаме тези девойки на терена е ядосващо и унижаващо".

Послание за футболистите...
"Накрая, питаме играчите сами да живеят чист живот извън терена, защото екипа трябва да носят истински честни професионалисти. Можеш да загубиш, но с гордост и достойнство".

И накрая...
"Ние винаги сме тук, и след всички загуби, над унижение и страдание, ние винаги сме тук! Не ни интересуват 90 минути нито резултата, всичко за което мислим е Беневенто и екипа, който винаги сме обичали", пише в съобщението.

Да се наежиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар