събота, 23 декември 2017 г.

Цървена звезда подкрепи деца с проблеми в развитието

ФК Цървена звезда в сътрудничество с женската секция участва в традиционна забава, която организира КМФ Мунгоси със своя отбор, който е съставен от деца с проблеми в развитието.
Седма година поред КМФ Мунгоси организира новогодишен мач за своя отбор, който е от деца с проблеми в развитието. Този път премери сили с ЖФК Цървена звезда. Двете страни се насладиха на приятелския мач и, разбира се, шегата и забавата бяха на първи план.
Женският отбор на Цървена звезда и КМФ Мугоси
Голямо одушевление сред малчуганите предизвика играчът от първия отбор Урош Рачич. Младият футболист имаше голямото удоволствие да украси допълнително новогодишната забава, да се снима с тях както и да им раздаде новогодишни подаръци.
Основателят на КМФ Мунгоси и инициатор на идеята за работа с деца с проблеми в развитието Аца Ковачевич изтъкна, че за членовете на техния клуб много им означава поддръжката на Цървена звезда.
- КМФ Мунгоси съществува от 1992 година, а идеята да основем отбор с деца с проблеми в развитието реализирахме преди седем години. Наистина се трудим да направим всичко, за да те да се чувстват като част от обществото и да им подобрим всекидневието. Те тренират с нас по време на цялата година, а в новогодишния период винаги организираме такава хубава забава в която всички деца получават подаръци, снимат се с Дядо Мраз и се забавляват в празнично разположение. Наистина се гордеем с тази акция и мисля, че това е най-хубавото което правим. Всеки от нас трябва и може да помогне на онези на които е необходимо - заяви Ковачевич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар