сряда, 31 януари 2018 г.

Арсенал позлати Йозил, за да го задържи

Това което се случи на Арсенал с Алексис Санчес няма да се повтори с Месут Йозил! В деня в който доведе най-скъпия играч в историята си Пиер-Емерик Обамеянг и го направи най-платения в отбора с 10 000 000 евро на сезон, Арсенал продължи и договора на Йозил. За двойно по-голяма заплата!

Йозил подписа нов договор за три и половина години и получи повече от двойно увеличение на заплатата. Вместо досегашните 140 000 паунда седмично, немецът според новия договор ще получава невероятните 350 000 за седмица! В превод това е повече от 20 000 000 евро на сезон! Така Обамеянг само няколко часа беше рекордьор в съблекалнята на Арсенал по заплата...

Само Алексис Санчес ще получава повече от него на Острова с малко повече от 20 000 000 паунда годишно. Кевин Де Бройне според новия си договор с Манчестър Сити има същите приходи като Йозил, но със сметнати бонуси. В Европа от Йозил по-добре платени ще са само Меси, Неймар и Роналдо!

Някои медии на Острова спекулират, че Венгер е чакал официалното съобщаване на трансфера на Обамеянг, за да след него да съобщи и за Йозил, попречвайки на габонеца да настоява за по-висока заплата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар