четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Влахович получи №18 във Флоренция, привържениците очакват комбинация от Батистута и Тони


Младият сръбски нападател Душан Влахович беше представен официално във Флоренция. Продуктът на школата на Партизан, който ще прибере от сделката 1 500 000 евро, получи екипа с №18, а ще има право да играе за клуба от "Артемио Франки" от 1 юли тази година.

Влахович ще се премести във Флоренция от 16 март и ще тренира с първия отбор, за да премине по правилен начин периода на аклиматизацията и да свикне с новата среда, а от лятната подготовка започва борба за минути в Серия А.

Влахович днес подписа петгодишен договор в компанията на мениджъра Дарко Ристич, а в клуба е представен като капитално подсилване за следващия сезон. В привърженическите форуми се отива и по-далеч, еуфорични поддръжници на "виолетовите" вече виждат в младия голмайстор комбинация между Габриел Омар Батистута и Лука Тони.

Големи очаквания има и младият нападател, който е израснал футболно в школата на Партизан Земунело.

"Много съм щастлив, че обличам този екип, голяма чест е и ще дам всичко от себе си да вкарам колкото може повече голове и да донеса голяма радост на запалянковците. Гледал съм Фиорентина в миналото и Стеван Йоветич докато играеше тук. Той е дошъл от Балканите, точно както и аз. Тони и Батистута са ме вдъхновявали със своето качество. Ще работя усърдно и много, за да следвам техния пример", заяви Влахович на представянето във Флоренция.

Младият футболист е дошъл в Хумско през 2014 година, а първи професионален договор с Партизан е подписал на едва 15 години. Когато навърши 16, Иван Томич го включи в първия отбор и получи екипа с номер девет. Най-младият дебютант в историята на Партизан - на 21 февруари 2016 година - когато игра в шампионатния мач срещу ОФК Београд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар