вторник, 27 февруари 2018 г.

Аршавин в любовен триъгълник - жена му заплашвала любовницата, а тя я съди


В живота на руския футболист изглежда няма скучни дни.

Андрей Аршавин е може би най-големият талант за футбол, който някога се е родил в Русия. Но, слаб характер, т.е. непрофесионализъм, любов преди всичко към хубавите жени, но и алкохола не му позволиха да се развие както можеше.

Опитният ас сега, в залеза на кариерата в която игра дори за лондонския Арсенал, играе в Казахстан за отбора на Кайрат. Мнозина се надяваха, че годините, а през май пълни 37, и опитът ще го смирят, но популярния Шава не се успокоява. Отново става дума за "по-хубавия пол" и отново е истинска секс бомба. Става въпрос за Олга Семьонова, която се оплакала в полицията от съпругата на Аршавин за заплахи, като я вкарала в сериозни проблеми.

"Моята съпруга никога не е нарушавала закона, не разбирам защо биха я гонили органите на реда, тя не е престъпник", застанал в нейна защита руският ас, който е най-големият виновник за цялата бъркотия.

Както твърди казахстанската красавица, за всичко е виновно видео в което Аршавин я прегръща около талията. След това съпругата на Андрей Алиса й пратила съобщение, че ще й отреже пръстите, ако не остави съпруга й, въпреки че се вижда че неговите, а не нейните пръсти са палави. Заплахите продължили и казахстанската кукла решила да не търпи повече и да съди Алиса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар