неделя, 29 април 2018 г.

Цървена звезда е шампион за 28-ми път! А какъв нападател идва от школата...


Цървена звезда е шампион на Сърбия за 28-ми път в историята!

Цървена звезда по много убедителен, доминантен и ефикасен начин стана шампион на Сърбия, и титлата отново е на улица Лютице Богдан! "Червено-белите" победиха Напредак в Крушевац с 2:0 и имат недостижимите 12 точки преднина, така Звезда и математически си осигури първото място което на практика държи от самото начало на сезона.

Владан Милойевич стана 17-ия треньор в историята на Звезда, който успя да донесе шампионската титла във витрината на клуба.
Деян Йовелйич - 40 гола!
Празнуването в лагера на белградския гранд започна и преди триумфа в Крушевац. Младежите победиха ОФК Београд в гостуване с 3:1, а по-важното в този успех бяха двата гола на Деян Йовелйич. Именно второто попадение беше под №40 за него през сезона!

- Много пъти съм изтъквал, че не е важно колко гола вкарвам, а да побеждаваме. Това е което ме изпълва. Остана още малко, още шест мача имаме до целта и е важно да победим във всички. От кръг на кръг показваме добра игра и се надявам да продължим в този ритъм - заяви Деян Йовелйич.

Интересен детайл се случи в средата на първото полувреме. Главният арбитър след един дуел в който участва Йовелйич отсъди дузпа за Цървена звезда. Младият голмайстор показа, че притежава и някои важни човешки качества.

- Отидох при съдията и му признах, че няма нарушение. След това, съдията отмени своето решение и играта продължи - разкри Йовелйич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар