четвъртък, 31 май 2018 г.

Поканиха Аца Лукас за президент на дебютант в Супер лигата


Нов сезон, нов е и президентът. Динамо за пръв път ще играе в Супер лигата на Сърбия, а там би трябвало да го поведе - Александър Вуксанович, по-известен като Аца Лукас.

Фолк певецът е първият, а е възможно да е и единствен кандидат за клуба от Враня, който да седне във фотьойла в който в момента се намира Драган Антич Рецко, който също така е и шеф на треньорския щаб.

"Ако Аца Лукас не може да ни помогне, не знам кой може. Градските управници просто не искат да ни помогнат, трябва да се оправяме както можем и знаем. На някои просто им е криво, че Динамо постигна този успех, а не са наясно колко Враня печели като град с нашето класиране в Супер лигата на Сърбия", заяви Драган Антич в разговор за "Вечернье новости".

Припомняме, че Лукас своевременно беше член на Управителния съвет на Цървена звезда, както и президент на тогавашния участник в Първа лига Тимок, както и съсобственик на "Спорт", непосредствено преди закриването на споменатия спортен вестник. Ако приеме предложението на Динамо ще има задачата да оправи незавидната финансова ситуация.

"Най-висшите градски управници никога не са дошли и на един мач на Динамо, нито знаят къде играем, така че може би трябва да вградим навигация, за да знаят как да стигнат до стадиона", остър е Антич.

"Новости" припомнят, че реконструкцията на Градския стадион е започната миналата година и то със средства от Европейския съюз, обаче, работите няколко пъти са прекъсвани. Така още никой не може да гарантира, че Динамо ще играе пред своите привърженици в Супер лигата, като вече е ясно, че първите няколко кръга в първенството ще бъде домакин на терена на Радник в Сурдулица, където наскоро се проведе финала за купата на западната съседка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар