петък, 31 август 2018 г.

Бивш играч на Арсенал: Цървена звезда е непредвидима, а Ливърпул не е в "групата на смъртта"


Жребият каза своето, Цървена звезда попадна в много, много силната Група С на Шампионската лига в която ще играят още ПСЖ, Наполи и Ливърпул.

Разбира се, тази група привлича погледите на мнозина, а журналистът на Скай Спортс и бивш футболист на Арсенал Чарли Николас е на мнението, че тя не е "група на смъртта".

Но допълва, че на Ливърпул ще му е много трудно. Подразбира се, че заради Наполи и ПСЖ, но и заради непредвидимата Звезда...

"Много трудна група. Чуден жребий за Ливърпул, три тежки противника. Ще е много трудно за "червените", но това не е група на смъртта. Моята оценка е, че Ливърпул е втори фаворит в групата след ПСЖ, който е най-добрият състав, съизмерим със силата на "червените". Разбира се, всички в Европа знаят за Наполи и неговата сила, особено колко е опасен у дома. Малко ви е нужно да се подхлъзнете. Накрая тук е Цървена звезда, непредвидим отбор", заяви Николас.

Оценката на този футболен анализатор е, че Ливърпул ще продължи напред.

"Играчите, които води Юрген Клоп в такава конкуренция трябва да бъдат на ниво. Продължавам да мисля, че ще се класират напред, но ще им е тежко", заяви Николас, който в кариерата е играл за Арсенал, Селтик и Абърдийн.

Ако говорим за Ливърпул, първият мач срещу него Звезда играе на "Анфийлд" на 24 октомври, а у дома го посреща в следващия кръг на 6 ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар