петък, 31 август 2018 г.

Терзич: За това живяхме


Генералният директор на Цървена звезда Звездан Терзич изтъкна, че са живели за това да получат противници каквито ги чакат в Група С на Шампионската лига.

Шампионът на Сърбия ще мери сили с ПСЖ, Наполи и Ливърпул.

- Генерално нямаше лесни групи, евентуално групата в която са Локомотив, Порто, Шалке и Галатасарай, но искрено не бих искал да бяхме в тази група. Всички групи са изключително силни и мисля, че ни чака футболен спектакъл тази есен в Белград. Трансферният прозорец свършва и се надявам ПСЖ да продаде Мбапе или Неймар, па да бъде малко по-леко, но наистина ни очакват хубави мачове. Народът ще може да се наслади, за това живяхме и, ето, дочакахме - заяви Терзич непосредствено след жребия в Монако.

За противниците имаше само думи на похвала...

- Не говоря само за довеждане на играчи, опитваме се да завършим всичко около Боачи, но ще се подготвяме и за тези мачове. Ще направим добри анализи и ще се подготвим тактически да се противопоставим на такива асове. Това са извънземни, които съставят тези три отбора. Наполи е компактен отбор, който може да парира Ювентус, ПСЖ в момента е най-богатият клуб на света с невероятни асове. Ливърпул и ПСЖ са главни фаворити за спечелването на шампионската титла на Европа през този сезон - изтъкна Терзич.

Генералният директор на Звезда вярва, че привържениците ще се насладят.

- Наистина искахме сръбският народ да има шест впечатляващи мача, наши хора ще има и на трите гостувания, на три големи стадиона. Смятам че Цървена звезда и нейните привърженици са заслужили спектаклите, които са пред нас - завърши Терзич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар