четвъртък, 27 септември 2018 г.

На главния сплитски кръстопът обидно послание за Лука Модрич


Лука Модрич беше обявен за най-добър футболист в света на церемония на ФИФА в Лондон. Но не всички споделят одушевлението от подвига на капитана на Хърватия.

Част от хърватските привърженици и любители на футбола не понасят Модрич заради неговото тясно сътрудничество със Здравко Мамич и особено начинът по който опита да го спаси по време на процеса срещу шефа на Динамо, ХНС, а и националния отбор на Хърватия.

Акцията на Модрич не успя, нещо повече, Мамич  е осъден на шест и половина години, а на дотогава любимия играч донесе обвинителен акт за лъжесвидетелстване, но и презрението на много привърженици.

То се отрази в скандирането "Лука Модрич, говно малко", което след свидетелстването на Модрич за Мамич и неговото равнодушие пред него на процеса започна Торсида.

В Сплит се появи и ново доказателство за презрението към Модрич. След като беше прогласен за най-добър футболист в света, на изключително натоварения кръстопът на Звоминирова и Улица слободе споменатото обидно описание на Модрич е написано на английски език.

Няма коментари:

Публикуване на коментар