вторник, 18 декември 2018 г.

Бен: Незабравима есен


Фантастичният полусезон избраниците на Владан Милойевич коронясаха с победа в последния мач за 2018 година против отбора на Чукарички с 2:1. Нападателят на Цървена звезда Бен отбеляза нов гол и помогна на своя отбор да стигне до нов триумф.

- Беше много важно да постигнем попадения в ранния дял на мача, знаех, че това ще донесе спокойствие на отбора. Може би тази дузпа беше специфична заради заледения терен, но вече много пъти съм опитвал удар от тази позиция. Получих шанс, използвах го и съм много щастлив заради това. Можех да вкарам и втори гол, съжалявам, че не успях - каза Бен.

Въпреки че снегът отлага началото на мача няколко пъти, на заледения терен футболистите направиха отличен мач.

- Всички видяха, че теренът беше в лошо състояние, наистина не беше лесно. Свикнали сме на бърза настилка по която топката отскача различно в сравнение с този терен и затова беше трудно да покажем нашата игра. Все пак, това не ни повлия много. Фокусирани сме на терена, задачата ни е да осъществим триумф, в каквито и условия да играем. Мисля че направихме изключително добър мач.

След 21 изиграни кръга от Супер лигата, както и мачовете в Шампионската лига и Купата на Сърбия, Бен е най-добрият голмайстор в редиците на червено-белите.

- Този полусезон беше много успешен, както за мене, така и за моя отбор. Много е важно и след паузата да задържим феноменалната атмосфера, която владее в нашите редици, както и да продължим с преданата работа. Вярвам в своите качества, знаех, че ще постигна доста голове, но не мислех, че ще бъда най-добър в отбора. Все пак, най-важното е, че завършихме този дял като първи в класирането, с голяма преднина, не е толкова важно кой колко гола е вкарал - скромни заключи нападателят на Звезда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар