неделя, 17 февруари 2019 г.

Човече, остави тези жени


Полската сензация Кшищоф Пьонтек с два гола против Аталанта вчера продължи своя терор и в спортен план той е тема номер едно на Апенините, но нефутболните неща за кой знае кой път отнесоха победата, а в добър дял от медиите главната вест все пак е хаосът в Интер, съответно по линията - Уанда Нара - Интер - Мауро Икарди.

Кориере дело Спорт така в напълно втори план остави майсторството на Пьонтек и на цялата корица сложи снимка на Икарди обърнат с гръб и заглавието - ADIOS! Всичко това ясно предполага, че колегите от този вестник са уверени, че твърдо е приключило между Икарди и Интер, така че доскорошният капитан най-вероятно отива в Испания. Дестинацията в този момент е най-малко важна...

Уанда Нара, съпруга и агент на аржентинския голмайстор отново не издържа. Трябваше да пише по социалните мрежи въпреки че началниците на Интер (чети Бепе Марота) й препоръчаха повече да не прави това - заради нея и нейните писания Икарди изгуби и капитанската лента - което може да се изтълкува като отказ от послушност, съответно че преговорите за продължаването на сътрудничеството са пропаднали.

Уанда този път коментира писанията на испанския Марка и свързването на нейния съпруг с Реал и Атлетико...

"Тази версия за РМ е напълно неточна", написа Уанда в събота вечерта, па набързо изтри туита. "Времето ще покаже, че съм права, точно както бях права когато говорих, че има силен интерес от един италиански отбор (Ю). Третираха ме като лъжкиня, а след месец директорът на този клуб потвърди моите думи".

Нара тук имаше предвид изявлението на Фабио Паратичи, че миналото лято е осъществен контакт с Икарди, но по-късно Юве се обърнал към Кристиано Роналдо. Уанда същата вечер публикува и серия фотографии на които Мауро плаче, постига някои от най-хубавите си голове срещу Тотнъм, Милан, Барселона... Някои привърженици тълкуват този жест като сбогуване с Интер, а други като ласкателство към запалянковците.

Във всеки случай, краят на сапунката не се вижда. Мауро Икарди и днес не е в състава за мача със Сампдория, под официалното обяснение, че става дума за травма. В тази история никой не вярва.

Припомняме, привържениците вчера замеряха с камъни автомобила в който се намирала Уанда Нара с децата. Впечатлението е, че всичко отиде твърде далеч и очевидно е време за раздяла. Колкото и да му или да не му допада на някого.

Е сега, раздяла с Интер или раздяла с Уанда Нара?

Въпросът е кое би било по-умно... Или все пак всичко е ясно?

ПС

Знаете онази стари сентенция: "Когато някой ти открадне жената, най-доброто отмъщение е да му я оставиш".

Каква сурова истина...

Няма коментари:

Публикуване на коментар