събота, 23 март 2019 г.

Мугоша: Заслужавахме повече; Янкович: Ще дадем всичко срещу англичаните


Стефан Мугоша продължи голмайсторския ритъм от Лигата на нациите, в София записа седми гол с екипа на националния отбор, отбелязват в Черна гора.

Чудесен гол за 1:0, накрая спорно 1:1 с България.

"Смятам че заслужавахме повече. Влязохме в борба, но имахме и добра възможност чрез Иванич. През второто полувреме започнахме отлично, поведохме, а тогава дойде тази дузпа. Не можем да коментираме съдийството, всичко се видя. Да имахме малко късмет можехме да победим и то убедително", каза Мугоша.

Мугоша от мач на мач показва колко е важен за националния отбор.

"За мен е специално усещане да играя и да вкарвам голове за националния отбор", обяви нападателят на Инчон.

Марко Янкович получи доверието на Тумбакович, въпреки че в последните близо пет месеца беше извън състезателен ритъм - заради операция на корема започна по-късно подготовка, а след трансфера в СПАЛ изигра едва 15-ина минути в Серия А.

"Не е лош резултат, но когато се допусне гол след такава грешка, тогава не е лесно. Не е за пръв път нещо подобно да се случва. Много жалко, че завърши така", каза Янкович.

В понеделник идва Англия.

"Полека започваме да мислим за този мач. Ще бъде празник, пълен стадион, отдавна такъв отбор не е идвал в Подгорица. Много трябва да се нареди - да изиграем отличен мач, те, искрено казано, да имат по-слаб ден, да имаме и късмет - па да постигнем положителен резултат. Играла е Черна гора и по-рано с Англия, не им бяхме лесен противник, надигравахме се с тях. Ще дадем всичко от себе си", заяви Янкович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар