събота, 23 март 2019 г.

Черна гора отправи предупредително съобщение; Саутгейт: Тежко предизвикателство в жестока обстановка


Малката Черна гора отправи предупредително съобщение към Англия в петък вечерта с равенството за похвала в дуела с България, пише кореспондентът на "Дейли Мейл" от София.

В материала се съобщава, че Гарет Саутгейт "с уважение" ще погледне как Стефан Мугоша с гол "пълен с класа" доведе Черна гора до преднина, а констатира, че България е изравнила от несъществуваща дузпа.

"Това беше нощ в която "храбрите соколи", както се нарича черногорския отбор, напълно оправдаха прякора си. Без двамата си най-добри и най-известни играчи - екстандемът от Манчестър Сити Стеван Йоветич и Стефан Савич, гостите показаха твърдост на терена и в отбрана", пише в статията.

Гарет Саутгейт, чийто отбор вчера разби Чехия с 5:0 на Уембли, каза след мача, че неговият отбор в понеделник го чака тежък тест в "жестока обстановка".

"Трябва да намерим баланс в свежестта и постоянството, на основата на това сме планирали подготовката. Ще видим как е изглеждала Черна гора против България, за да със сигурност да знаем какво да очакваме. Играхме с тях два пъти в гостувания и не ги победихме. Ще бъде жестока обстановка и тежко обкръжение, напълно различно предизвикателство от това против Чехия. И това ще е много добър тест, защото трябва да се адаптираме към различни ситуации и да покажем качество в различни обстановки", заяви селекционерът на Англия.

В сравнение с отбора, който игра против Чехия, в понеделник в Подгорица няма да играе Ерик Дайър, който се контузи.

По-рано отпаднаха Маркус Рашфорд и Трент Александър-Арнолд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар