четвъртък, 18 април 2019 г.

Скандал на жребия за литовската купа: Това съдържание за възрастни ли е?


Жребият за литовската купа предизвика истински скандал.

По време на директния ТВ пренос на изтеглянето на двойките в полунощ, в студиото се появи девойка облечена прекалено предизвикателно за този повод. Докато тя в специална част от пространството изтегляше двойките, камерата снимаше всичко от долния край, а по-голямата част от програмата все повече заприличваше на порно съдържание отколкото на жребий за футболна надпревара.

Бесните привърженици в социалните мрежи веднага се запитаха колко ниско може да падне литовският футбол, докато други саркастично питали дали става въпрос за лотария или съдържание за възрастни.

Целият скандал трябвало да разясни секретарят на Съюза Едгарсон Станкевичиус, който прехвърли отговорността върху отдела за маркетинг и комуникация на когото той е шеф, според официалната страница.

"Това е решение на отговорните лица в отдела за маркетинг и комуникация. Въпреки че пише моето име в сайта, този отдел от известно време няма главен директор", оправдава се Станкевичиус и продължил:

"Всичко е замислено да привлече колкото се може повече гледаемост по време на излъчването, но девойката не беше адекватно облечена и това е очевидно. Това премина всякакви граници и това трябва да го кажа. Тези хора в маркетинга, които са три жени и двама мъже, търсеха известни особи, за да изтеглят двойките, но не знам какво се е случило накрая и защо се случи каквото се случи", изтъкна.


Няма коментари:

Публикуване на коментар