сряда, 28 август 2019 г.

"Блик": Йънг Бойс си счупи зъбите срещу майсторска Звезда


Най-тиражният швейцарски вестник "Блик" известява за реванша между футболистите на Цървена звезда и Йънг Бойс в Белград с твърдението, че сърбите "майсторски" са преминали в груповата фаза на Шампионската лига и че първият дуел в Берн по много неща е решил победителят.

"Блик" смята, че травмите на Гийом Оро и Миралем Сюлеймани са били големи пречки за първенеца на Швейцария, но и отдава признание на бившия футболист на Партизан Горан Обрадович, че е предвидил играта на стадион "Райко Митич".

"Миналата седмица Йънг Бойс трябваше да победи, не успя и сърбите се държаха така както искаха в реванша. Те са майстори в пазене на резултата. Йънг Бойс си счупи зъбите срещу Звезда", пише в текста.

Разочарованието от ремито 1:1, което донесе на Звезда влизане в ШЛ, след като в Берн беше 2:2, призна спортният директор на Йънг Бойс Кристиян Спишер.

"Жалко, че не играхме футбол повече от 25 минути във второто полувреме. Все пак, не сме приключили участието в Европа. Йънг Бойс показа, че е способен за високо ниво. Няма да "изгинем", искаме добра есен в Лига Европа", заяви Спишер за "Блик".

Авторът на същия текст Алън Кунц описва атмосферата на стадиона като "заглушаващо шумна", впечатлен от факта, че "Райко Митич" е бил препълнен чак два часа преди началото на мача.

Няма коментари:

Публикуване на коментар