четвъртък, 28 ноември 2019 г.

Хумелс: Не беше лош мач, но не беше и страхотен


"Не направихме достатъчно, за да победим Барса", заяви Матс Хумелс след загубата с 1:3 на Камп Ноу. Защитникът коментира и сбъркания му пас, който доведе до втория гол на Барселона. "Беше твърде открит мач", посочи Люсиен Фавре, който допълни: "Играхме добре в последните 20 минути."


Матс Хумелс: "Не беше лош мач, но беше и страхотен. Барселона наистина беше много добра, особено с Меси в атаката през целия мач. Ние имахме добри фази тази вечер, но и няколко лоши, както беше след получаването на първия гол. Това беше особено лоша фаза, която доведе до сбъркания пас, който доведе до втория гол. Не направихме достатъчно да бием Барса днес; може би беше резултат от това, че не създавахме достатъчно възможности. Имахме голям шанс още в началото и веднага след почивката, трябваше да ги вкараме и двата."


Люсиен Фавре: "Беше твърде открито. Ако дадеш на Барселона твърде много пространство да играе, тогава става трудно. Опитахме да играем агресивно, но Барселона игра добре. Въпреки това, ние имахме два много добри шанса и можеше да е 1:0 в първото полувреме. После направихме няколко поредни грешки, които направиха нещата твърде лесни за Барселона. Играхме добре в последните 20 минути, направихме 1:3 и можеше и 2:3. Барселона започна да контраатакува и все още беше опасна. Въвлякохме се в много ситуации един на един, които поставиха под риск."

Няма коментари:

Публикуване на коментар