петък, 21 февруари 2020 г.

Весино: Не беше лесно, важна победа


Още един мач в който той показа интензитет, вложи усърдна работа и направи много страхотни неща. Матиас Весино често беше замесен в атаките на Интер на Лудогорец Арена, където италианците се наложиха с 2:0 в първи 1/16-финал в Лига Европа.

След мача уругвайският полузащитник заяви следното пред клубната си телевизия и Скай Спорт: "Знаехме, че няма да е лесен мач, има много отбори, които искат да направят добро впечатление срещу Интер. Не играхме с нужната интензивност в първото полувреме. Говорихме на почивката и успяхме да пресираме по-високо и да вдигнем темпото във вторите 45 минути, а това ни доведе до страхотна победа."

"Когато играеш на всеки три дни, не може да се очаква да играеш с интензивност целите 90 минути. Трябва да се научим да управляваме моментите в мача. Ние сме в началото на пътешествието и трябва да вървим мач по мач и да опитаме да останем в турнира до самия край. Чувствам се добре физически и мога да усетя доверието на треньора в мен."

"Дойдохме тук да постигнем важен резултат, имайки наум и реванша. Трябва да продължим да работим, защото имаме нов мач след три дни. След две загуби, искахме да се върнем на печелившия път. Знаехме, че трябва да повишим интензивността, за да вземем победата и се справихме добре със задачата."

Няма коментари:

Публикуване на коментар