неделя, 22 март 2020 г.

Снимката, която одушеви Хърватия: Bad Blue Boys спасяват инкубатори от родилно


Привържениците на Динамо не престават да помагат на най-застрашените и на онези за които помощта е най-нужна и в новата тежка ситуация, която сполетя Загреб.

След като в предните дни заради пандемията корона вирус преместиха Клиничната болница Дубрава, а на старите и немощните из града разнасяха лекарства и покупки, сега помогнаха и след тежкото земетресение, със сила 5,5 по Рихтер, което сутринта разтърси Загреб.

Повече от хиляда от тях, сложили защитни маски и в разбирателство с надлежните служби на терен, се събраха и дойдоха да помогнат.

Изпратени са там където най-ранимите групи са пострадали от труса.

Бременни и родилки с бебета, които едва са дошли на света, рано сутринта трябваше да напуснат родилното на Петрова улица и да излязат на открито на голям студ, защото точно започна да вали сняг.

БББ им се притекоха на помощ, носейки одеяла и необходими неща, а след това помогнаха за преместването на родилното в познатото за тях място КБ Дубрава.

При това се появи много вълнуваща фотография. Bad Blue Boys от родилното и болницата внимателно изнасят инкубатори - неоценимо важни апарати за преживяване на твърде рано родените бебета.

Лошите сини момчета в най-добрата и най-човечната мисия на някоя привърженическа група.

Няма коментари:

Публикуване на коментар