понеделник, 29 ноември 2010 г.

Перес: Удоволствие е да се играе срещу толкова силен Барселона


Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес смята, че е удоволствие да се играе срещу отбора на Барселона, който разполага с такова качество. Перес посети пресконференция в компанията на Сандро Росел, който за пръв път ще изпита Ел Класико, като президент на Барса, споделяйки какво очаква от двубоя.

"Мога да кажа, че Барселона е страхотен отбор и за Реал е удоволствие да играе срещу толкова добър Барса. След мача винаги изглежда така сякаш светът е свършил. Трудно е в страна, която има два важни клуба като Реал (Мадрид) и Барселона. Винаги идваме тук с надеждата да победим, но с идеята да допринесем към фестивала на футбола. Футболът трябва да бъде част от единството и ще си сътруднича със Сандро да постигнем това", заяви Перес.

"Днес два от най-добрите отбори се изправят един срещу друг и това приковава вниманието на всички фенове по света. Това е световна среща и да се насладя да я гледам, седнал до приятел (Росел), това е най-доброто", допълни президентът на Реал, хвалейки колегата си начело на Барселона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар