вторник, 23 ноември 2010 г.

Треньорът на Брага призова за положителна нагласа срещу Арсенал


Треньорът на португалския шампион Брага Домингош Пасиенсия призова отбора си за положителна нагласа в двубоя с Арсенал тази вечер, въпреки загубата с 0:6 в Лондон. Специалистът се надява неговите момчета да се класират поне за Лига Европа, но не скри надеждите си и за продължаване в елиминационната фаза на Шампионската лига.

"Уникално е за мен и за отбора, защото за първи път Брага приема Арсенал. Трябва да се изправим срещу англичаните с много положителна нагласа и въпреки че знаем стойността на техния отбор и играчи, все още вярваме, че можем да победим. Винаги мисля, че е възможно да спечелиш, дори да знаем, че играем срещу един от най-добрите отбори в света, иска ми се да вярвам, че нашите привърженици ще изживеят исторически момент", сподели специалистът пред официалния сайт на УЕФА.

"Първата ни цел беше да се класираме за Лига Европа и тя е постигната, но в тази група още никой отбор не се е класирал. Чакаме и резултата между Партизан и Шахтьор. Ако Арсенал беше победил Шахтьор сметките щяха да са съвсем други, но основното е ние да си свършим нашата работа. Трябва да сме агресивни по подходящия начин срещу Арсенал", допълни Пасиенсия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар