понеделник, 20 декември 2010 г.

Валбуена: На Олимпик (Марсилия) му липсва шампионския ритъм


Крилото на Олимпик (Марсилия) Матьо Валбуена призна, че отборът не играе като потенциален шампион в момента. Серията от поредни мачове без победа в Лига 1 се увеличи на четири след вчерашното равенство със съименника от Лион - 1:1 на "Велодром".

"Резултатът е справедлив, въпреки че ние имахме повече положения от тях. Нямаше много свободни пространства. Играхме добре през първите 30 минути, притиснахме ги, но получихме гол от едно от първите им положения. Започнахме второто полувреме като по-добрия отбор, изравнихме и имахме няколко ситуации да спечелим. Показахме гордост, но можем и по-добре. Трябва да сме по-точни пред вратата. Опитахме се и не можем да се критикуваме твърде много", заяви Валбуена.

"Трябва да запомним положителното и да спечелим мача в Брест, за да завършим тази хубава 2010 г добре. Тогава ще видим какво предстои, защото в момента нямаме ритъма на шампион. Не сме изостанали от върха и не сме толкова притеснени", допълни крилото. Марсилци са на три точки от временния лидер Лил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар