вторник, 25 януари 2011 г.

Реал (Мадрид) иска да отмъкне Агуеро от Атлетико през лятото


Според последните новини от Испания Реал (Мадрид) планира да се сдобие със звездата на градския си враг Атлетико Серхио Агуеро през лятото. В "Белия балет" търсят заместник на контузения аржентинец Гонсало Игуаин през този трансферен прозорец, но "АС" предполага, че през лятото срещу 35 милиона евро ще дойде друг аржентински национал.

Агуеро наскоро удължи договора си с Атлетико, твърдейки, че това е повече от разбирателство - посвещаване на клуба. В предишни изказвания стрелецът е заявявал, че никога няма да играе за клуб, чието име започва с Р, визирайки Реал (Мадрид) и кръвния враг на родния му Индепендиенте - Расинг.

Треньорът на Реал Моуриньо е притеснен относно огневата мощ на отбора, която зависи от работата и попаденията на Кристиано Роналдо при отсъствието на Игуаин. В последния двубой срещу Майорка победния гол беше дело на Бензема, а младокът Мората няма опит в големи битки.

"Дюшекчиите" пък се притесняват, че двамата им основни нападатели - Диего Форлан и Серхио Агуеро могат да напуснат, което ще удари съществено по амбициите на клуба да играе в Шампионската лига. Форлан привлича интереса на редица отбори от Европа, като Ювентус изглежда фаворит за уругвайския национал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар