петък, 15 август 2014 г.

Мхитарян: Ще е трудно да се борим с Байерн

Плеймейкърът на Борусия (Дортмунд) Хенрих Мхитарян смята, че ще е трудно той и съотборниците му да се борят с Байерн за титлата в Бундеслигата. Арменецът се разписа във вратата на големия съперник за победата с 2:0 за Суперкупата на Германия в сряда, която постави добро начало на сезона за "жълто-черните".

Бившият играч на Шахтьор (Донецк) остава песимист за шансовете на неговия отбор за спечелване на шампинската титла в предстоящия сезон, настоявайки, че основната цел е класиране в Шампионската лига.

"Ще е много трудно да се борим с Байерн - те са невероятно силен отбор. Трябва да направим всичко, което можем, за да завършим в първите три места и да се класираме за Шампионската лига. Това е нашата цел за сезона. Всичко повече ще е трудно за нас", сподели Мхитарян пред официалната интернет страница на Бундеслигата.

Арменецът беше критикуван през първия си сезон в немския футбол, но има желание да покаже повече от способностите си.

"Ще се опитам да постигна повече през този сезон. Ще дам най-доброто от себе си. Не искам да остана на това ниво - искам да надградя. Винаги опитвам да дам всичко от мен във всеки мач и във всяка тренировка, за да са щастливи привържениците", заключи 25-годишният халф.

Няма коментари:

Публикуване на коментар