понеделник, 15 февруари 2016 г.

Бандаловски с нов договор и увеличена заплата


Договор в Кипър, подпис в Белград. Иван Бандаловски (29) и Партизан продължават заедно, след като веднага след завръщането на отбора от подготовката в Никозия десният бек седна на масата за преговори с управниците на "черно-белите", за да превърне споразумението на Райския остров на хартия.

С новия контракт българският национал остава на Топчидерско бърдо до юни 2017 г. Това практически означава, че клубът от Хумско 1 с този ход решава въпроса с десния бек за следващите два трансферни прозореца в които няма да търси решение за тази позиция, защото през този подготвителен период напълно задоволи критериите на треньора Иван Томич, заменяйки Мирослав Вуличевич и си осигури място на титуляр през пролетния полусезон.

Предишният договор между Иван Бандаловски и Партизан изтичаше през юни, а с този ход Партизан се подсигури, че играчът няма да напусне за без пари през лятото, което е положителна промяна спрямо някои по-стари или случаи от неотдавна завършената зимна подготовка, когато играчите напускаха без трансферни суми.

За продължаването на сътрудничеството Бандаловски е награден с повишение. Финансовите детайли остават трудова тайна.

Иван Бандаловски пристигна в Партизан през миналата зима като свободен играч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар