сряда, 24 февруари 2016 г.

Масирана подкрепа от Сърбия за Арсенал

Голям брой симпатизанти на Арсенал от Сърбия се събраха вчера в Белград, а поводът е ясен на всички, първи мач от осминафиналите на Шампионската лига между Арсенал и Барселона.
Masovno okupljanje navijača Arsenala u Beogradu
Шампионът на Европа вчера игра на "Емирейтс", а любителите на футбола от Сърбия, които подкрепят Арсенал даваха рамо на отбора на Арсен Венгер от един белградски пъб.

Около 150 сръбски "топчии" се събраха вчера в Белград, за да гледат мача, в който Арсенал загуби от Барселона, но на никого не му беше жал, защото доброто настроение от събирането беше на преден план.
arsenal srbija
Преди няколко месеца симпатизантите на този клуб се събраха в Крагуевац, а сега решиха такива сбирки да има в Белград. Всеки мач на Арсенал се гледа на едно и също място с голямо внимание, а Милош, който е организатор на сбирката, изтъква, че това неофициално е най-голямото събиране на привърженици на чуждестранен клуб в държавата, както и че всички са добре дошли на следващи мачове с участието на Арсенал.
arsenal srbija
"Беше феноменално, дойдоха хора от цяла Сърбия, от Суботица, Ниш, Нови Сад, Крагувеац, Кральево, Нова Вароша, Нови Пазар, Ягодина, Зайечар, Вальево, Зренянин...
arsenal srbija
Бяхме около 150, атмосферата беше отлична с доста пиво и веселие, само резултатът срещу фаворизирания съперник попречи да бъде празникът пълен", заяви Милош от Иваница.
arsenal srbija
arsenal srbija

Няма коментари:

Публикуване на коментар