четвъртък, 10 март 2016 г.

Сръбските съдии: Учители, полицаи, частници...

sudije, sudija, milorad mažić, milorad mazic
Седмина са частници, четирима полицаи, трима учители по физкултура, инженер, директор, техник в болница, чиновници, търговци, секретари... Всичко това са заниманията на най-добрите футболни съдии в Сърбия, когато не са на тревния терен.

"Вечерни новости" публикува списък с частните професии на 26 от 28 арбитри в Супер лигата на Сърбия (липсват Петър Пипер и Далибор Манойлович).

Милорад Мажич е регионален директор на компания "Златиборац", Владо Глоджович е началник на полицейския участък във Върбас. Данило Груич е инспектор, а в полицията работят още Игор Кочич и Лазар Лукич.

Марко Попович, Новак Симович и Милан Йеремич са учители по физкултура. Милан Илич е техник в болница, Боян Николич работи във фирма за производство на инструменти, Ненад Джокич е служител в Община Ужице, Деян Филипович е инженер в Телеком Сърбия, в който работи и Илия Бърдар като служител.

Игор Стойлкович е търговец, Деян Анджелкович и Деян Димитриевич са секретари във Футболните съюзи на Крушевац и Лозница, а Новица Анджеловски във ФС Панчево. Роберт Киш Чепеги е служител в компанията Газпром.

Майо Вуйович, Александър Васич, Сърджан Йованович, Сърджан Обрадович, Деян Сантрач, Зоран Широки и Милорад Миличевич се занимават с частен бизнес, докато единственият безработен е Неманя Петкович.

От тях деветима имат университетски дипломи: Милорад Мажич, Владо Глоджович, Деян Филипович, Марко Попович, Милан Йеремич, Роберт Киш Чепеги, Игор Кочич, Новак Симович, Неманя Петкович и Лазар Лукич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар