вторник, 15 март 2016 г.

Подивял футболист преби съперник насред мач

 
Шокираща сцена е видяна през изминалия уикенд в мач от четвърта каталонска лига между Иберика Б и Сария Б. Срещата е прекъсната в 23-ата минута заради тежък инцидент.

При предимство на гостите с 1:0 домакинският играч Франсиско събори на земята колегата си от гостуващия отбор Жордан и брутално го преби. Подивелият нападател с шамари удря нещастния Жордан, докато не дотичали останалите играчи да ги разделят.

На нападнатия футболист първи на помощ се притекъл делегатът от Барселона Франсеск Фолгуера, който описал за каталонския вестник "Ел Мундо Депортиво" какво се случило:

"Играчите се сблъскаха и няколко мига по-късно Франсиско удари Жордан във врата. Когато той падна на земята, Франсиско продължи да го удря. Изтичах на терена в опит да спра кавгата. Жордан не загуби съзнание, но говореше несвързано. В болницата премина няколко изследвания след което е пуснат за домашно лечение. Президентът на Иберика ми каза, че Франсиско веднага е бил изгонен, а е възможно и клубът да бъде изхвърлен от първенството", заяви Фолгуера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар