петък, 15 юли 2016 г.

Звезда за Лудогорец: Трябва и лудата гора веднъж да бъде посечена

 
Звезда имаше късмет в Нион. В случай, че елиминира малтийския Валета, сръбският шампион в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига ще срещне победителя от Лудогорец - Младост. Много вероятно е това да е петкратният шампион на България.

Написахме, че Цървена звезда имаше късмет. Това е по простата причина, че имаше опасност жребият да противопостави "червено-белите" с Виктория (Пилзен) или неудобния Копенхаген. Първият мач по програма е в Разград на 26 юли. Сръбският шампион далеч не го чака лесна работа. Може да се каже, че отборът от българската провинция е фаворит, но Звезда има на какво да се надява.

Лудогорец е добре познат отбор на сръбските любители на футбола. В квалификациите за Шампионската лига през 2013 и 2014 година беше по-добър от Партизан. Става въпрос за богат клуб, който има широчина в игровите кадри. Треньорът Георги Дерменджиев може да разчита на 19 чужденци... Абсолютна звезда на състава е бразилецът Марселиньо, а много от играта на шампиона на България зависи от качествата на опитния халф и капитан Дяков.

Лудогорец показа сила в първия мач срещу подгоришкия Младост. Победи с 2:0, но по показаното черногорците се разминаха леко, като можеха да бъдат изпратени и с пет гола в мрежата...

Няма коментари:

Публикуване на коментар