петък, 15 юли 2016 г.

Първата реакция на Лудогорец: Звезда? Феноменално


"Не се плашим от никого, защото имаме много добри играчи", заяви пред сръбска медия Милан Борян.

Дойдоха, видяха Топчидерско бърдо и - победиха. Така на два пъти изглеждаше европейския път на футболистите на Лудогорец. Жребият в Нион ги събра отново с престолния град на Сърбия, но този път се излиза на терена на Цървена звезда.

Привържениците на клуба от Маракана са разделени. Има такива, които твърдят, че Звезда можеше и по-добре на жребия. А има и поддръжници на теорията, че легията чужденци от българската провинция ще бъдат погълнати на Маракана.

"Искрено е феноменално, че играем срещу Цървена звезда. Много сме доволни от изхода на жребия. Не се страхуваме от съперника. Убеден съм, че публиката в Белград и Разград ще види две отлични срещи", сподели пред "Моцарт спорт" вратарят на българския шампион Милан Борян.

Лудогорец спечели пет поредни титли в България. Притежава асове от Бразилия. И това което не е добре за Цървена звезда е, че е много обигран отбор. Основата на отбора, който се надиграваше с Партизан и днес е налице.

"Ние не се плашим от никой. В подготвителния период играхме срещу Динамо (Киев), Макаби, Славия (Прага), Динамо (Тбилиси)... И само в един мач завършихме наравно. Останалото са само победи. Имаме много качествени играчи, така че Марселиньо и Дяков не са единствените звезди. Тактически се движим отлично".

Националът на Канада изглежда оптимист, но не подценява Звезда.

"Тази вечер ще говоря с приятелите. Не смеем да ги подценяваме. Имат няколко феноменални играчи. А да не говорим за фактора публика. Привържениците са голяма сила за Звезда, сигурно са между най-добрите в Европа".

Факторът Маракана често ще се споменава в съблекалнята.

"Ще бъде много тежко в Белград. Ние имаме опитни играчи, бразилци... Знаят как да издържат натиска от трибуните".

През миналата година Борян пази за Раднички (Ниш) и познава качествата на сръбския шампион. Роден е в Югославия, като започва футболния си път в Раднички (Белград) преди семейството му да емигрира в Канада. Заради това има канадски паспорт и представлява "кленовете" на национално равнище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар