събота, 30 юли 2016 г.

В Сърбия цитират български медии: Маракана за вас ще е паралелна вселена

 
Звезда пренесе капитал от два гола от Разград, но играчите на Лудогорец продължават да са оптимисти. До такава степен, че журналистите от "Тема Спорт" им обръщат внимание, че в Белград ги чака нещо съвсем различно от това което са виждали досега.

Дори се стига и до думите, че на най-големия сръбски стадион ще усетят паралелна вселена.

"Голяма е разликата между заплатите на играчите на Лудогорец и Цървена звезда. Голяма е разликата и в класата... Орлите имат повече пари и по-добра организация.. Но в едно нещо Лудогорец не може да ги надмине. Това е клуб, който има място във вечността! Това е клуб, който привлича милиони. Това е нещо което Лудогорец не може да купи или изгради. Това е магия и харизма на Звезда като клуб. Страст, емоция и неописуема любов. Това е Звезда", пише спортният ежедневник.

Авторът се обръща към първия мач в Разград. И съветва треньора и играчите на Лудогорец да не бъдат толкова оптимистични.

"На Бернабеу се усещате като на екскурзия, в Белград е различно, викът от трибуните може да разтрепери и най-големите европейски гиганти. Думите на играчите, треньора и управата след равенството в Разград са твърде оптимистични, не се прави оценка на грешките в първия мач. "Ще се борим и ще победим в Белград", звучи добре, но когато влязат в тунела, ще е паралелна вселена където спортът и техническите способности не са задължително решаващ фактор".

Няма коментари:

Публикуване на коментар