вторник, 23 август 2016 г.

Функционер ошамари млада футболистка, че се радвала на победата


Драган Чапеля, функционер в Женския футболен клуб Войводина ошамари вчера младата футболистка на ЖФК Цървена звезда и надежда на сръбския спорт Невена Миладинович (18).

Нападението се случило след мача, когато Чапеля ядосан от радостта на младите футболистки на Звезда, които победили с 3:1, налетял на нещастната девойка и с всички сила я ударил по лицето. На терена на футболния център "Вуядин Бошков" в новосадския квартал Ветерник полицията набързо арестувала наглия функционер, а срещу него ще бъде повдигнато обвинение за престъпление.

- Това е нечовешка постъпка на човек, който имал и на себе си маркер за служебно лице. Ударил е девойка, която е убедително от най-дисциплинираните в отбора, едно примерно дете, което едва навърши 18 години, националка на Сърбия, дете на невероятни родители, дете на Звезда - съобщиха от ЖФК Цървена звезда.

В полицията Чапеля е признал, че е ударил нещастната девойка, а като причина за това дал тяхната радост. Той не пожела да говори пред медиите.

- Мога само да кажа, че инцидент имаше, а друго няма значение. Нямам повече коментар на случилото се. Беше провокация от тяхна страна, но сега всичко е решено - заяви Чапеля.

Ръководството на ЖФК Войводина се разграничи от своя служител и изпрати извинение до Невена Миладинович, нейното семейство и ЖФК Цървена звезда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар