вторник, 9 август 2016 г.

Вратарят се е контузил, смени няма повече... Сега какво?

https://i2.sdpnoticias.com/sdpnoticias/2016/04/06/1628_agustin-marchesin_620x350.jpg
Лига Ем Екс, шампионатът на Мексико, едно от най-добрите първенства в света, което може би не е достатъчно познато. Това е лига с доста пари, с много качествени футболисти, които идват от всички краища на Америка, но и с много интересни треньори... А се случват и такива неща.

На мача между Пуебла и Сантос Лагуна, вратарят Агустин Маркесин се контузил при опит да осуети един корнер на противника. Веднага неговите съотборници, виждайки неговата гримаса и чувайки неговите стонове, искат смяна на аржентинския пазач на мрежата, но техният отбор вече няма право на промени (трите вече са направени).

Маркесин, който преди Сантос Лагуна пази за Ланус, трябва да продължи мача, но вече не е на голлинията. Защитникът Кристиан Алварес го отменил, което означава, че Маркесин завършил срещата като полеви футболист.

Размяната на ролите, рокада биха казали в шаха, не донесла нищо на нито един от двата отбора, защото мачът е завършен без голове. Това не означава, че Маркесин не прекарал лудо в първата линия на своя отбор, съответно в нападението...

Няма коментари:

Публикуване на коментар